Siirry suoraan sisältöön

Tunne juuresi 4

Date: 3.12.2022
Time: 15:00 - 18:00
Location: Helsinki

Suunta-kulttuurikollektiivi esittää: Tunne juuresi 4


Tunnetko juuresi? Tunnetko historiamme? Tunnetko kuuluvasi jonnekin?
Miksi se on tärkeää?

Tunne juuresi on jo neljättä kertaa järjestettävä kansallismielinen keskustelutilaisuus, jolla on jokseenkin värikäs historia. Ensimmäistä kertaa se järjestettiin vuonna 2018 Satakunnan Perussuomalaisten Nuorten toimesta ja puhujana toimi Nico Anton Saramo. Vuonna 2019 tapahtuman järjesti Toni Jalonen ja puhujina toimi sillä kerralla Saramon lisäksi myös Tuukka Kuru. Koronapandemian vuoksi tapahtuma jäi vuonna 2020 väliin, mutta se järjestettiin Suunta-kollektiivin tapahtumana kolmannen kerran vuonna 2021.

Tapahtuma järjestetään nyt neljännen kerran 3.12.2022 Helsingissä. Käytännön syistä tarkka paikka kerrotaan lähempänä ennakkoon ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Suosittelemme varaamaan mukaan käteistä, sillä paikalla on kirjamyyntiä.

Neljännen Tunne juuresi -keskustelutilaisuuden puhujat:

Eino Rantanen (s. 2000) on suomalais-virolainen kansallismielinen aktivisti ja Viron Konservatiivisen Kansanpuolueen (EKRE) nuorisojärjestönä toimivan Sinisen Herätyksen puheenjohtaja. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat kansainvälisten suhteiden ja geopolitiikan ohella 1900-luvun poliittinen filosofia ja kansallismielisten liikkeiden historia.

Jasmina Jalonen (s. 1995) on kirjailija ja kansallismielisen kentän monitoiminainen. Luonto ja kulttuuri ovat erityisesti Jasminan sydäntä lähellä. Siispä hän on aktiivinen varsinkin Suunta-kulttuurikollektiivissa ja Matkalla Impivaaraan -kanavalla YouTubessa.

Aleksi Veikkola (s. 1995) on suomenmielinen pirkkamies. Veikkolan erityisiä kiinnostuksen kohteita on historiallinen revisionismi, valtasuhteiden ja kielenkäytön ilmentymät sekä yleisesti ihmisen mieli, keho ja sielu.

Tervetuloa!