Siirry suoraan sisältöön

Mikä Suunta?

Suunta on entisten Perussuomalaisten Nuorten keskuudessa alkunsa saanut ja sittemmin kasvanut kansallismielisten kollektiivi, joka keskittyy toiminnassaan eritoten kulttuurin eri osa-alueisiin. Jatkamme myös heimoaatteen perintöä ja mielissämme elää unelma Suomen suuruudesta.

Suunnan tavoitteena on sytyttää suomalaisiin uusi kansallinen herätys, joka turvaa kansallisvaltion, säilyttää esi-isiemme perinnön tuleville sukupolville ja vahvistaa suomalaisten itsetuntoa. Kansamme on oma toimija muiden suomalais-ugrilaisten ja eurooppalaisten kansojen keskuudessa.

Suunta-kollektiivia ei kiinnosta päivänpolitiikkaan osallistuminen, eikä se tähtää parlamentaariseen vaikuttamiseen. Joukossamme on taiteilijoita, kirjailijoita, filosofian ja kulttuurin eri alojen harrastajia. Jokainen meistä raivaa tietä uudelle kansalliselle herätykselle omalla tavallaan ja kukin sillä alalla, jolla hän on paras.

Meillä ei ole varsinaista kytköstä mihinkään puolueeseen tai järjestöön, mutta olemme avoimia yhteistyölle kansallismielisten ja isänmaallisten tahojen kanssa, sikäli kun koemme sen tarpeelliseksi.

Jos koet olevasi joukkoomme sopiva vaeltaja vailla suuntaa, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Sähköpostiosoitteemme löytyy sivun alalaidasta.