Siirry suoraan sisältöön

Tunne juuresi 3

Date: 18.9.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Pääkaupunkiseutu

Suunta-kulttuurikollektiivi esittää: Tunne juuresi 3


Tunnetko juuresi? Tunnetko historiamme? Tunnetko kuuluvasi jonnekin?
Miksi se on tärkeää?

Tunne juuresi on jo kolmatta kertaa järjestettävä kansallismielinen keskustelutilaisuus, jolla on jokseenkin värikäs historia. Ensimmäistä kertaa se järjestettiin vuonna 2018 Satakunnan Perussuomalaisten Nuorten toimesta ja puhujana toimi Nico Anton Saramo. Vuonna 2019 tapahtuman järjesti Toni Jalonen ja puhujina toimi sillä kerralla Saramon lisäksi myös Tuukka Kuru. Koronapandemian vuoksi tapahtuma jäi vuonna 2020 väliin, mutta nyt se järjestetään vihdoin kolmannen kerran ja tällä kertaa Suunta-kollektiivin tapahtumana.

Tapahtuma järjestetään 18.9.2021 pääkaupunkiseudulla. Tarkka paikka kerrotaan lähempänä ennakkoon ilmoittautuneille. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan koronarajoitusten noudattamisen varmistamiseksi. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]


Kolmannen Tunne juuresi -keskustelutilaisuuden puhujat:

Henri Hautamäki (s. 1988) on Suomen Sisun puheenjohtaja. Hän piti tämän vuoden Kukkavirta 188 -tapahtumassa muistopuheen. Hautamäki on profiloitunut erityisesti turvallisuuspolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Liina Veronica Isto (s. 1995) on aikaisemmin Perussuomalaisissa Nuorissa vaikuttanut kansallismielinen toimija, jota kiinnostavat erityisesti ekologia, luonnonvalinta ja ihmismieli.

Jasmina Ollikainen (s. 1995) on kirjailija ja historian opiskelija Helsingin yliopistossa. Hän toimii verkkolehti Kansalaisen toimittajana ja on puhunut aiemmin mm. Awakening-konferenssissa ja 612-kulkueessa.

Tervetuloa!